Våra sammarbetspartners

Partners

Pantaenius
I 40 år har Pantaenius erbjudit försäkringar för fritidsbåtar till båtägare över hela världen. Med mer än 80 000 kunder är Pantaenius en av Europas ledande specialister för båtförsäkringar.
Begär offert

Varför Pantaenius?
* Inga åldersavskrivningar
* Fast överenskommet försäkringsvärde
* Assistans t ex bogsering och leverans av drivmedel
* Ingen självrisk vid t ex totalförlust eller inbrott
* Använd båten året runt utan tillägg


Wasa Kredit
Är ett finansbolag inom länsförsäkringsgruppen. Vi erbjuder bland annat leasing, hyra och avbetalning till företag samt avbetalning, lån och kortkrediter till privatpersoner. Vi möter våra kunders och leverantörers ambitioner genom att snabbt, enkelt och personligt erbjuda standardiserade finansieringsprodukter.
Båtlån


Tufa Marin
Är ett fullservicevarv som erbjuder allt från vinterförvaring med valfri upptagnings- och sjösättningstid till färdigrustade båtar. Tufa Marin har funnits sedan 1979 och drivs i ny regi sedan 1juli 2011 av Gillesvik marinfastigheter. Förutom vinterförvaring av båtar erbjuds motorverkstad, plastverkstad och snickeri i Färentuna (Mälaren).
www.tufa.se


20 % rabatt på bottentvätt under 2015 genom samarbete med BoatWasher.
För att erhålla rabatten behövs en rabattkod (kontakta Nordic Nautical för kod) eller visa upp medlemsbevis vid köp av tvättbiljetter. Köp/betala tvättbiljetter i vår ehandel www.boatwasher.se/biljett eller betala med kort ombord. Biljett är personlig och rabatt gäller endast på BoatWasher-anslutna båttvättar (Stocksund, Vaxholm, Fisksätra och Kvarnholmen). Öppettider, priser mm se www.boatwasher.se/karta . Mer om fördelarna med borsttvätt www.boatwasher.se/metoden. BoatWasher blir enklare, billigare och miljövänligare än bottenmålning och hösttvätt på spolplatta.