Smidigt och enkelt med andelsbåt

Andelsbåt

Konceptet med en Andelsbåt
Att ha en egen båt är en riktigt härlig känsla och att vara ute på vattnet en varm sommardag är för oss båtfantaster nästan att uppnå den högsta önskan man har innan semestern kommer igång på allvar. Så varför har vi inte ännu fler båtägare i landet? De två svar på frågan som överskuggar allt annat är kostnaden och det arbete det ofta innebär att ha en båt. Snart därefter kommer även argumentet att man inte hinner utnyttja båten så mycket som man skulle vilja och därför tycker det är onödigt att ha en båt stillaliggande i hamnen.

För att en gång för alla undanröja alla dessa tvivel kring att ha tillgång till en egen båt introducerar Nordic Nautical konceptet Andelsbåt kring vårt utbud av Rinkerbåtar.
• Rinker är redan från början ett mycket prisvärt alternativ i segmentet premiumbåtar. Med en andelsbåt blir det ännu billigare att ha tillgång till en riktigt trevlig Day Cruiser eller Express Cruiser.
• I konceptet ingår att Nordic Nautical säkerställer all kringservice som försäkringar, sjösättning, motorservice och upptagning. Allt du som andelsägare behöver göra är att gå till hamnen, starta båten och åka ut på din tur.
• Tillsammans med dina övriga vänner i andelsgruppen ser ni till att båten kommer att utnyttjas så mycket som möjligt. Olustkänslan kring den stillaliggande båten är en gången tid.

Så här går det till
Med hjälp av oss på Nordic Nautical formas en andelsgrupp om 4-5 personer kring en given båt på en given plats i Sverige.

Först och främst; Du bestämmer dig för vilken modell ur vårt utbud du skulle vilja ha tillgång till och mailar till oss på info@nordicnautical.se ditt namn, e-mail, telefonnummer, önskad båtmodell samt bostadsadress. Idealt har du redan pratat med några goda vänner som du skulle vilja dela andelar med och meddelar hela gruppen till oss vid samma tillfälle.

Nordic Nautical kommer att matcha intressenter kring modeller och geografisk närhet till varandra (målet är att det skall vara nära för alla till båten). Så snart vi har en färdig andelsgrupp träffas vi alla och går igenom förutsättningarna i detalj och därefter skrivs andelsbåtsavtal med samtliga i andelsgruppen vid samma tillfälle. Andelsägarskapet gäller en säsong utan någon som helst bindning att fortsätta nästkommande säsong.

Andelsgruppens avtal måste vara tecknat senast 30 November 2015 för att Nordic Nautical skall kunna säkerställa att båten upplåtes enligt avtal försommaren 2016. Nordic Nautical garanterar att upplåten andelsbåt har nyttjats maximalt en säsong före innevarande säsong. Målet är dock att varje andelsgrupp vid ingången av ny säsong skall få en fabriksny båt upplåten. I början av hösten, efter andelsperiodens utgång, kommer Nordic Nautical att erbjuda samtliga andelsbåtar till öppen försäljning, men med förtur till de personer som varit andelsägare i båten i fråga.

Låter detta intressant? Anmäl ditt intresse så hör vi av oss med mer information!
Observera att du inte binder dig till någonting före tidpunkten för det andelsgruppsmöte då avtal tecknas.

Välkommen med frågor och intresseanmälan.